VÄLKOMMEN TILL EKMANBUSS - FLEXIBUSSITET

Hos EkmanBuss erbjuder vi dig som kund moderna, komfortabla och välutrustade bussar att hyra för alla möjliga typer av transporter. Vi hämtar och lämnar var som helst och anpassar oss alltid efter dina önskemål vad gäller resmål, bussens storlek, extrautrustning, guidning eller vad du än vill ha hjälp med.

Sedan 20 år tillbaka har ledord som småskalighet och personlig service etablerats som kännetecken för EkmanBuss och vi utgår alltid från Era behov då vi ser transporten som en del av den totala upplevelsen.

Med ordet flexibussitet menar vi skräddarsydda resor med god service, komfort, effektivitet och gränslösa möjligheter som främsta ledord. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och få en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga.

På EkmanBuss har vi möjlighet att erbjuda ett flertal olika bussar som passar just Dina önskemål. Oavsätt om du vill ta med företaget på konferens, turista i Stockholms innerstad eller önskar en buss för personer med särskilda behov så kan vi hjälpa dig. Våra bussar är moderna och av hög klass med fokus på komfort och säkerhet.

Utmana oss gärna – för oss är ingenting omöjligt!

 
 

AKTUELLT

28 januari EkmanBuss kör med fossilfritt bränsle
Läs mer

08 november Ta buss till julfesten!
Läs mer

11 juni På plats i Kiev
Läs mer

08 juni Bröllopstider
Läs mer

05 september Välgörenhetslaget Icebreakers åker Ekmanbuss
Läs mer

20 juli Vi sponsrar cykelresa för Barncancerfonden
Läs mer

 
EPiTrace logger